|
|
Debrecinski svinjski perkelt
|
Sastojci:
|
- 750 gr. svinjetine od plećke
- 5 glavica luka
- 2 zelene paprike babure
- 1 dl crvenog vina
- slatka aleva paprika
- mast
- sirće
- so
|
Priprema:
|
Meso nasecite na kocke. Na masti propržite naseckani luk, pospite alevom paprikom, dodajte nekoliko kapi sirćeta, a odmah zatim dodajte i meso i očišćenu papriku, narezanu na rezance. Posolite i dalje dinstajte uz dolivanje vode dok meso potpuno ne omekša. Pred kraj dinstanja ulijte vino. Perkelt poslužite s domaćom testeninom ili knedlama.
|
|
|
|
HACCP sertifikat - garancija zdrave hrane
Biomes je u svojim pogonima u potpunosti realizovap sve važeće svetske standarde i zadovoljio najzahtevnije kriterijum u pogledu obezbeđenja prozvodnje zdrave hrane.
O tome svedoči i HACCP setifikat koji Biomes poseduje
Specijalna ponuda
Poručite u našim radnjama:
- rolovanu svinjsku plećku
- rolovan svinjski vrat
- rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
|
BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7
|
Garancija kvaliteta |
|
Garancija ispravnosti hrane |
|
|
|