|
|
Svinjski biber
|
Sastojci:
|
- 750 gr svinjetine
- 60 gr slanine
- 250 gr crnog luka
- lovorov list
- 25 gr brašna
- nekoliko zrna bibera
- malo bosiljka
- so
|
Priprema:
|
Meso, slanina i crni luk se iseku na kocke.
Prvo se proprži samo slanina, a zatim se na masti
koju je slanina otpustila, proprži uz mešanje i meso.
Doda se crni luk i sve zajedno prži dok luk ne porumeni.
Sve se pospe brašom, promeša,
dodaju se zaÄini i nalije sa malo tople vode.
Sipa se u vatrostalnu posudu i stavi u rernu
da se peÄe oko sat i po.
Kao prilog najbolje se slažu knedle od krompira,
bareni krompir ili neko testo.
Salata je obavezna. |
|
|
|
HACCP sertifikat - garancija zdrave hrane
Biomes je u svojim pogonima u potpunosti realizovap sve važeće svetske standarde i zadovoljio najzahtevnije kriterijum u pogledu obezbeđenja prozvodnje zdrave hrane.
O tome svedoči i HACCP setifikat koji Biomes poseduje
Specijalna ponuda
Poručite u našim radnjama:
- rolovanu svinjsku plećku
- rolovan svinjski vrat
- rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
|
BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7
|
Garancija kvaliteta |
|
Garancija ispravnosti hrane |
|
|
|