|
|
Jagnjetina u mleku
|
Sastojci:
|
- 1,5 kg jagnjećeg mesa od plećke ili bubrežnjaka
- 1,5 l mleka
- 3 Å¡argarepe
- 2 lovora
- 5-6 zrna bibera
- 1 kg krompira
- peršun, so
|
Priprema:
|
Meso operite, stavite u lonac i prelijte mlekom. Dodajte celu Å¡argarepu, lovor, biber i so po ukusu.
U drugom loncu skuvajte oljušten celi krompir.
Kada je meso kuvano, izvadite ga iz lonca,
isecite, stavite u dublju posudu i dodajte celi kuvani krompir i Å¡argarepu.
Prelijte proceđenim mlekom u kome se kuvalo meso i ukrasite peršunom. |
|
|
|
HACCP sertifikat - garancija zdrave hrane
Biomes je u svojim pogonima u potpunosti realizovap sve važeće svetske standarde i zadovoljio najzahtevnije kriterijum u pogledu obezbeđenja prozvodnje zdrave hrane.
O tome svedoči i HACCP setifikat koji Biomes poseduje
Specijalna ponuda
Poručite u našim radnjama:
- rolovanu svinjsku plećku
- rolovan svinjski vrat
- rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
|
BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7
|
Garancija kvaliteta |
|
Garancija ispravnosti hrane |
|
|
|