Bulevar Kralja Aleksandra 507/a
11000 Beograd
+381 11 4899 080

Đuveč sa prazilukom i svinjetinom

Sastojci:
  • 1 kg praziluka
  • 800 g svinjetine
  • 3 kašike vode
  • za�?in C
  • so
  • biber
  • aleva paprika
Priprema:
Očistite i isecite praziluk na komade duge 1 cm. Izmešajte ga sa malo soli, bibera, za�čin C i aleve paprike. Svinjetinu isecite i protrljajte istim začinima. U vatrostalnu posudu prvo stavite praziluk i ravnomerno ga rasporedite. Preko stavite meso. Prelijte samo sa tri kašike vode. Pokrijte folijom i stavite u zagrejanu pećnicu. Kad je đuveč pečen, služite ga uz kiselu turšiju ili kriške limuna.

Kontakt

Pošaljite nam svoje pitanje ili predloge. Naši službenici će Vam u najkraćem roku odgovoriti.




Ime i prezime
E-mail adresa
Telefon
Vaše pitanje
 




ili nam se obratite na:

Biomes
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
11000 Beograd
Srbija
tel: +381 11 2893-063
  +381 11 4899-080
  +381 11 3046-543
   

Specijalna ponuda

    Poručite u našim radnjama:
  • rolovanu svinjsku plećku
  • rolovan svinjski vrat
  • rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
 


BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7

Garancija kvaliteta

Garancija ispravnosti hrane