|
|
Đuveč sa prazilukom i svinjetinom
|
Sastojci:
|
- 1 kg praziluka
- 800 g svinjetine
- 3 kašike vode
- za�?in C
- so
- biber
- aleva paprika
|
Priprema:
|
Očistite i isecite praziluk na komade duge 1 cm. Izmešajte ga sa malo soli, bibera, za�čin C i aleve paprike. Svinjetinu isecite i protrljajte istim začinima. U vatrostalnu posudu prvo stavite praziluk i ravnomerno ga rasporedite. Preko stavite meso. Prelijte samo sa tri kašike vode. Pokrijte folijom i stavite u zagrejanu pećnicu. Kad je đuveč pečen, služite ga uz kiselu turšiju ili kriške limuna. |
|
|
|
Kontakt
Pošaljite nam svoje pitanje ili predloge. Naši službenici će Vam u najkraćem roku odgovoriti.
ili nam se obratite na:
Biomes |
Bulevar Kralja Aleksandra 507a |
11000 Beograd |
Srbija |
tel: |
+381 11 2893-063 |
|
+381 11 4899-080 |
|
+381 11 3046-543 |
|
|
Specijalna ponuda
Poručite u našim radnjama:
- rolovanu svinjsku plećku
- rolovan svinjski vrat
- rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
|
BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7
|
Garancija kvaliteta |
|
Garancija ispravnosti hrane |
|
|
|